Tehtiin kolmen päivän visiitti mummolaan. Mukana kulki halinalle ristis ja automatkan aikana edettiin mukavasti. Käytiin äiteen kanssa rilluttelemassa keskiviikkopäivänä ja saalis oli hyvin käsityö (ja muumi) painotteista. Yksi käsityöliike oli lopettamassa ja sieltä mukaan tarttui ihan peruskamaa: pari valkoista virkkauslankaa, yksi rulla mustaa mokomaa ja sit pari violetin sävyistä helmilankaa. Mielenhäiriön tai addiktion riivaamana kipittelin siitä kirpparille ja sieltä löytyi Atelje Margarethan liina ja läjä ohjeita, pitihän ne pelastaa. Sovitaanko, että lasken ristispakkaukseni vasta kesän lopulla?

We visited my parents and went to shopping with my mum. Got some crochet yarn, black and white and little bid lilac stitching yarn. At flea market I fould one cross stitch kit and a pile of sharts. Must save. I hope we can delay counting of my kits to end of summer?

Nyt kun mulla on kesä aikaa ja olo pelottavan toimelias, ajattelin kokeilla Käsityökeijun Puremat kerhon toimintaa. Yritän selvitellä onnistuisko meidän taloyhtiön kerhohuoneen tilojen lainaus, voisin järjestää pistelypäiviä/iltoja kesän aikana. Olisikohan montaa kiinnostunutta?