Eilen sain aivan ihanan paketin, nimittäin SRPY:ltäni...  Kirjeen sisältö oli enemmän kuin mieluinen, sain ihanan Mill Hillin Ice Blue Snowflake- koristeen, tätä olin kuolannut parin muun kaverinsa kanssa Ebaystä, mutta olin jostain syystä (vaisto?) jahkannut tilaamisen kanssa. Lisäksi sain kauniin blackwork kitin Holbein Embroideriesilta sekä langanjärjestäjiä pienellä magneetilla, tuotekehittelyn huippu! Pukettia somisti lisäksi geelihyytelön aineshippusia violettina, uutena suosikkivärinäni! Tämä paketti oli kyllä todella hieno, molemmat pakkaukset on jo avattu ja hypistelty, sekä manattu, että kun se toinen kastetyyny on viel kesken...

Kyllä piristi, sillä tämän viikon kirosana on ollut alaselän juntturaan meno. Ei ole ensimmäinen kerta, mutta johtuen tosta vatsan salamatkustajasta, hoitona on ollut iloisten kolmiolääkkeiden sijaan lepo... Gerbiili sentään kun ei kärsi kunnolla ees istua, eikä kirjonta maaten oikein luonnistu. Ja juuri tämän viikon piti olla epävirallinen lomaviikko koulusta, siis käydään työparin kanssa koulussa, mut pidetään taukoa kirjoitushommista ja muista. Kuis muitenkaan?

Hetki on pakko vielä malttaa, mutta sen jälkeen toi Blackwork pakkaus kokee kohtalonsa käsissäni. Kerrassaan ihanaa, paljon kiitoksia ystäväni!

Sen verran viittaan edelliseen postaukseen, että puhuessani SRPYn paketista, mainitsin ensimmäisen paketin, jossa oli kaunis Wentzlerin kirja. Tämän kuun paketti ei ollut minua vielä silloin saavuttanut ;)