No niin, tenttiputki on ohi ja huomaan buukanneeni ensi viikon täyteen ystävien näkemisiä. Ihan silkasta ilosta että voi ja pystyy! Nää pari viikkoa oli kyllä liian rankat mun jaksamiselle, mutta enää yksi ensi vuoden puolelle jatkuva periodi ennen äitiysloman alkua.

Tänään onkin sit todella pirtsakka olo ja olen jo ehtinyt siivoamaan keittiönkin. Huomenna lystiä piisaa, kun viedään pesueen pienin elämänsä ensimmäistä kertaa sirkukseen. Mutta sitä ennen aion kirjoa koko illan tyttären nukkumaanmeno ajan jälkeen... Sain muutes ensimmäisen kastetyynyn jo kirjottua ja toisen aloitettua.

Yritän huomenna survoa sivuille kuvia valmistuneista hommista ja vihdoinkin myös SRPY:ni ensimmäisestä paketista. Sitä on kyllä ihailtu.

Ok, exsams finally ended and I'm still alife. Barely. Well, only one more period in school before maternity leave.

Today I'm really lively, have allready cleaned kitchen. And tomorrow we go to Sirkus Finlandia first time with our daughter. But tonight I'm going to stitch after my gayghter falls asleep. First christening pillow is ready, one to go.

I try put some pictures tomorrow, have couple finished stitchings and first packge from my SRPY  (Secret Cross Stitch Friend).