Minäpä olen saanut tässä kuussa ennätysmäärän töitä valmiiksi ja juhliakseni harvinaista tapahtumaa, jaan onnistumisen hetket kanssanne.
I have finished my stitchings record amount in this fall. Couple pictures to celebrate.

Kastetyynyt kummikaksosille ja taustalla viel yksi Tampereen löydös, joka ei tietty erotu kuvasta. Ihana vienoja lehden kuvia omaava tilkkutyökangas, jota käytetty tyynyjen taustana. Kuten näkyy, viel silittämättä.
Christening pillows to my friends twins. Unstroked.


Ja Mill Hillin saksipussukka, ei "ihan" mun väri. Päätyykö tämä lahjaksi, vai kössiikö pimpula? Kaunis väristä huolimatta ja sormet syyhyää päästä niiden kahden saman valmistajan pakkauksen kimppuun.
And Mill Hills scissor pocket, not my colour...Maybe present to X? But still, loved to stitch and it is beautifull.


Sitten malliksi nakitettu typyn nasu, kaulassaan ruokalappu seuraavalle lähipiiriin syntyvälle pienelle. Haluan tehdä joitain juttuja valmiiksi etukäteen, jos suinkin mahdollista, tiedän et muuten vois käydä niin ettei ehdi. Tää oli kans nopsa pistellä.
And then there is a Tiger bib to next baby in family/friend. I like to stitch advance if it is possible, guess I feel myself too busy...


Ja voiko tätä nyt esitelläkään? Minikitti, joka tuli yhden ebay tilauksen kylkiäisenä. Oli automatkalla mukana, ei mitään visiota miksi se haluaa isona.
Well, maybe too small to present, but what will you do about it? Made this on way to grandparents.


Tän tekoa mie rakastin! Blackworkia eli siis minun sukujuurilleni käännettynä karjalaista etupistoilua. Hitot siitä, et tekivät jo Tudor-kauden Englannissa. Tämäkään ei tiedä miksi haluaa isona, avoinna visioille. Ja tämä pakkaus oli siis lahja SRPY:ltäni!
I really enjoyed stitching this! Beautifull and pleasure to do! But don't know what it will be...any visions, wellcome!


Pikaistuksissa laskiessa esittelin kuusi valmistunutta ja se hys hys lahja on jälkipistoja vailla, eikä olla viel edes joulukuussa. Mää oon YLPEÄ itsestäni!
So I have finished six kits and I'm very PROUD for myself!