Kukapa olisi uskonut, että tällä viikolla edistytään näin mukavasti. Viikon verran olen tätä pistelly iltaisin, milloin enemmän, milloin vähemmän, kiitos flunssan. Syntymätaulun tekohan on yksi tämän vuoden tavoitteistani ja olisin hyvillä mielin jos siinä onnistuisin. Jos jotain suurta ja traagista ei tapahdu, niin ei hätiä mitiä.

Maria van Scharrenbur's Birtsign Air

Lisäksi kuvasin myös pari pipaa, mitkä neuloin Pimpulalle ja hänen ystävälleen. Tumpelo kun oon, niin vetäisin ohjeen päästäni ja sit vaan sohlaamaan. Elämäni ensimmäiset pipat ja nro. 2:ssa näkyy jo edistymistä. Tikutin myös yhden huivin ja vielä olisi pikkaisen päälle kerä jäljellä. Joko teen ystävälle myös huivin, tai sitten Pimpulan kaksosnuket saavat myös omat päähineensä.

Two hats and a scarf, made from Novita Sorbet

Mitäs muuta...ei edelleenkään kuvaa Ystävän Yllätys -taulusta, se ei ole vielä lähtenyt matkalle, joten pitää vielä malttaa esittelyä. Huoh, on toi viimeistely vielä sen verran harvinaista, että olisi kiva päästä nostamaan häntäänsä. Neulakotelotkin on nyt pistelty ja sain alkukuusta sovittuna aikana kunnon pahvit viimeistelyyn. Lykätty, lykätty ja lykätty. Jatkan näin edelleen. Jotenkin on toi syntymätaulu nyt etusijalla.