Tänään oli hyvä päivä, kaikesta huolimatta. Hyvä ystäväni muutti tänään pois paikkakunnalta, joten se oli se kaikesta huolimatta asia. Pistelin hänelle (ihan aikataulussa huom!) taulun ja sain jopa hankittua sille paspiksen ja kehyksen. Pimpula vaan valitettavasti oli kipeänä, niin toimitus jää postin asiaksi. Kuvaa siitä siis myöhemmin.

Päivän piristyksenä postiluukku kolahti kahdesti, toisessa pakkauksessa Weeks Dye Worksin ihania lankoja, näitä pitää kokeilla johonkin todella kivaa malliin.

Ja toisessa kuoressa T.Wentzlerin pakkaus. TW:n pakkauksia taitaa olla tätä nykyään 14 kpl, joista ensimmäinen aloitettu...

Kävin pistelemään tänään syntymätaulua tulokkaalle, jotenkin epäilen, että yksilö ehtii syntymään ennen kuin tämä on valmis. Kuvaan, kun jotain on havaittavissa. Pakkaus on Maria van Scharrenburgin Birthsign Air. Ei varmaan tarvitse mainita, että tästäkin sarjasta minulta löytyy kaikki neljä... Tunnustan mieltymykseni sarjoihin ja perinteisen selityksen mukaan, löysin ebaysta myyjän, joka myi settinä. Ehkä minä vain lopetan selittelyt. Ne ketkä erehtyvät vierailemaan blogissa useammin, ovat varmaan jo hoksanneet jutun juonen?

Today I got couple of my orders, 20 Weeks Dye Works flosses and Teresa Wentzler's Stained Glass Ornaments kit. If I'm right, now I have 14 TW's kits, first one started...

I also started today Maria van Scharrenburg's Birthsign Air to upcoming baby. Guessing that he/she will arrive before this is ready.