Hei taas pitkästä aikaa! Hiljaiseloni on kestänyt nyt kuukauden verran ja syykin on mielestäni kutakuinkin kelvollinen. Kolmisen viikkoa sitten synnytin leikkaavien lääkäreiden avustuksella toisen tyttäremme. Siinä hommassa ei mennyt kovinkaan moni seikka putkeen ja jouduttiin olemaan melkein viikko sairaalassa.

Pirpana voi hyvin ja minä odottelen korjausleikkausta, joka on toivottavasti toukokuun alkupuolella. Ensi kuun 9.päivä on poliklinikka aika, jonka aikana toivottavasti viisastun kohtalostani. Oma olo on olosuhteisiin  nähden hyvä, fysiikka toipunut niiltä osin miltä voi mainiosti. Ne osat, mitkä tarvitsevat lääkäreiden apua, vituttavat. (Anteeksi kielenkäyttö, mutta näin se vain on.)

Onneksi on tälläinen harrastus, mitä voi harrastaa kotona, muuten voisi rakoilla nupin sisusta. Olen minä kyllä joitain kertoja käynyt jo kaupassa ja pikku hiljalleen uskaltaudun enemmän liikenteeseen, kun olen ehtinyt totuttelemaan tilanteeseen. Harmittaa kyllä että olin suunnitellut huomiselle rististapaamista, mikä oli pakko peruuttaa. Pitää yrittää ensi kuulle uudestaan, kun siihen ei tarvitsisi liikkua kuin ovesta ulos, alas ja kerhohuoneelle.

Sairaalassa olo aikana luukusta oli kolahtanut myös piristyksiä, läjä Mill Hillin kittejä (mikä yllätys, kohta niitäkin on jo parikymmentä) sekä yksi vauvapeittohommeli sekä joitain ohjeita. Pari viikkoa meni ettei pistely maistunut, mutta nyt olen aloitellut varovasti yhtä pientä neulatyynyä, jonka jälkeen siirryn takaisin siihen Pirpanan nimiäistauluun.

Seuraavalle kerralle yritän jotain kuvaakin turata, etsin kuvausfiiliksiä.

**************************************************************************

It has been longh time since last update, but I think that I have good reason. Had to give birth to our second daughter. Things didn't go very well. It took us almoust a week in hospital and I'm waiting for my repair surgery in May. But everything ok for baby.

It tooked two weeks that I continued stitching and I started to do little needle cushion. After that I shall continue that Scharrenburgs birth record.

Meanwhile I was in hospital I got couple kits from Ebay. More Mill Hill kits and a blanket for baby. Where on earth I find time to do all this?

I try to but some pictures next time, looking for inspiration...