Päivityksiä on ollut aika niukan puoleisesti, vaikka asiat ovatkin edenneet. Niin ristipistorintamalla kuin oikeassakin elämässä.

Nimitaulu on edistynyt reippaasti Pimpulan ja Himpulan nukkuessa. Nuorempikin älyää jo käydä melko säädylliseen aikaan unten maille. Enää on jäljellä neljä väriä ja jälkipistot. Suurin osa mielipahakseni metallikullalla, odotan jo kauhulla. Minä vain yksinkertaisesti inhoan metallilangalla pistelyä.

Sain itselleni leikkausajankin, h-hetki koittaa 12.5 aamulla. Peukut pystyyn etten sairastuisi, niin saataisiin tämäkin kurjuus jo päätökseen. Yllättävän siedettävästi tämä aika on edennyt, iso kiitos siitä kuuluu puoliskolleni, joka on ollut koko tämän ajan kanssani kotona typyjen kanssa.

1241212135_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Birthsign Air progress from Maria van Scharrenburg

Haven't been writing a lot lately. Things are going forward and there seems be some light.

There is only 4 colours to go on Birthsign and backstitches. Very sadly almost all are done with metallic gold, I just hate stitching metallic threads... Darn it.

I got also my surgery time 12th May, and I'm looking enthusiastic for it. Maybe then I can pass all this behind. Thumbs up!