Tämän viikon edistys ei ole ollut päätä huimaavaa. Leikkauksen jälkeen jouduin oikein kunnolliselle antibioottikuurille, vedin yhteensä kolmea erilaista antibioottia, siihen päälle särky ym. lääkkeet. Päivän tabusaldo oli aika kunnioitettava...No ei siin mittään, mutta kun kuurit loppui, iski ihan hirviän kauhia vatsan sekoitustauti, joka kesti hulppeat viisi päivää!

Siinä sitten passitettiin Puoliskoa kauppaan tyhjentämään hyllyt gefilustuotteista ja napsittiin niitä kapseleinakin ja tänään on ensimmäinen päivä kun vatsa toimii kutakuinkin ruodussaan. Yhteenvetona voisi siis sanoa, että mittään en oo oikeastaan tehnyt ja deadlinet kilkuttaa.

Pirpanan nimitaulu pitäisi vielä viimeistellä, viimeinkin löysin sopivan kultametallin. Unohdin tietty edellisellä kauppareissulla projektin kotiin, niin en saanut ostettua kehyksiäkään. Sit pitäisi ystävän häätaulukin saada tehtyä loppuun ja toinen meni salaa naimisiin! Sen verran hyvä ystävä, että jotain tarttis kehittää...

Olen minä jotain tehnytkin. Siit tehnyt, purkanut, tehnyt ja jättänyt purkamatta, tehny ja purkanut, tehnyt... Pääsitte siis kärryille? Minun ei todellakaan pitäisi kirjoa yhtään mitään kuumeessa ja polla sekaisin. Tämän onnettoman kanssa olen tehnyt eniten virheitä ikinä yli 15 vuotta kestäneen pistelijän urani aikana. Tässä tämä murheenkryyni nyt kuitenkin on.

1244299025_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Malli: B18 Piglet's Honey, Designer Stitches

Näitä pieniä Nalle Puh ja kumppanit aiheisia paketteja minulla on useita, lupasin esikoiselle, että mamma ja isi tekee sit kehykset kun useampi on valmistunut ja maalataan sit yhdessä lastenhuoneeseen sopiviksi. Minulle saapui iso kirjekuori täynnä Puh-pakkauksia ja isosisko innoissaan hihkui ja levitteli kaikki lattialle ihasteltaviksi. Minä kipaisin keittiössä ja hän oli toimeliaana tyttönä lajitellut pakkaukset kahteen pinoon ilmoittaen, että toisessa pinossa on hänen taulunsa, toisessa pikkusiskon :) Ihanainen on selkeästi syntynyt Salomoniksi, oli jakanut aarteet tasapuolisesti molemmille... Sovittiin kuitenkin, että taulut menee lastenhuoneeseen ja saavat sitten isompina päättää kuka haluaa ja mitä haluaa, jos haluaa. Pakkaukset ovat erittäin kiitollisia tehdä, kun ei yhdessä montaa iltaa tuhise tehdessä lasten nukkumaanmenon jälkeen, varsinkin jos ei törppöilisi.