No niin, tänään oli Se Päivä, jolloin piti syyssettivaihto postittaa. Minäkin ihan kiltisti oikeassa ajassa. Sattuuhan niitä virheitä. Niistä puheenollen, ainoastaan kerran piti viimeistellessä purkaa, kun huomasin että kappaleiden kohdistus heitti yhdellä ruudulla. Sai sentään kiroilla rauhassa purkaessa, kun lapset nukkui ;)

Kuva tulossa, kun saaja on kuitannut. Muistin myös poikkeuksellisesti kuvata melkein koko paketin. Nyt innolla virittelemään Posti-Patelle ansoja, että saan pikaisesti oman pakettini. Minäkö kärsimätön???

Aloitin myös tekemään Halloween tyynylle kaveria, kun se piruparka näyttää niin orpanalta kirjahyllyssä. Siis Talvi-aiheinen kapistus kehiin, johon survaistaan sitten vielä lumiukko-nappi. Tehdään innoissaan kirjaimia pari riviä, huomataan sitten että on tullut laskuvirhe koko laajoine sukuineen. Ei saa pelastettua kivuttomasti. Kiroillaan taas hieman lisää, survotaan koko roska laatikkoonsa ja heitetään kaapin perälle. Lapsenlapsenlapset sitten aikanaan saa löytää mokoman heittiön.

Aloitetaan neulomaan peukuttomia lapasia protestina huonosti käyttäytyville kirjonnaisille. Ensimmäinen jo valmis, toinen puolessa välissä. Löytyy niitä sellaisiakin langallisia, joilla on jotain käytöstapoja.