Niin kait sitä pitäisi esitellä mitä tuli itse tehtyä?

Lahjakkaasti kuvasin vain pistelyt (olen kyllä ylpeä, että ylsin edes tähän taivaita hipovaan ennätykseen). Pistelin siis parilleni Le Bonheur des Parisin syksy aiheisen saksikoristeen. Selailin vaihtoparini Neilin blogia ja hän esitteli siellä ostamaansa neulavihko pakkausta, joka sattui olemaan samaista mallia. Pakkohan tähän oli siis tarttua!

Malli oli kiva pistellä, vaikken hirveästi arvostakaan noita 1+1 säikeellä pistelyjä, yksi pisto sinne, toinen tänne tyylillä. Viimeistelyssä käytin omaa järkeäni. Jos olisin tehnyt ohjeen mukaisen nauhan, siitä olisi käsittääkseni tullut kaksi kertaa näkyvää paksumpi ja pidempi. Ja vastakkaiseen kulmaan oli kiinnitetty vielä tupsu samoista väreistä kuin nyöri on tehty. Jälleen kerran mielestäni noin paremman näköinen. (Mutta en siis loukkaannu, jos ne päätetään vaihtaa/lisätä jälkikäteen. Ihan vain varmuuden välttämiseksi.)

Floss tag onkin sitten oma sovellus, kyseinen kuvio löytyy saksikoristeen toiselta puolelta (arvatkaa onko kuvattu?) ja kun olen halunnut kokeilla floss tagin tekoa niin menoksi vain. Pistely eteni hyvin, mutta se viimeistely... Tuo pylpyräinen kaveri on siis sirkka. Menin kauppaan ostoksille

"Haluaisin yhden tuollaisen kiitos..." sanoin. Vastaukseksi "Niitä myydään vain pakkauksissa." No ok, "Otetaan sitten sellainen". Yhteen tagiin menii siis yksi pylpyrä. Yhdessä pakkauksessa on 40 sirkkaa. Mitä minä teen niille 39 jäljelle jääneelle?

Ja se kiinnitys tapahtuu niin, että leikataan pieni lovi kankaaseen ja ympätään sirkka siihen. Sitten kopautetaan hommelia vasaralla ja kaikki ovat onnellisia. Ok? Paitsi jos vasara on piilotettu. Siinä tapauksessa kaivellaan keittiön kaappeja ja otetaan pihvinuija käyttöön. Taotaan sillä eläimellisesti ja tuli bueno. Nuija laajensi repertuaariaan taas aavistuksen. Aiemmin sillä vain listittiin Marianne nameja ;)

Ja tarkastellaanpas hetki tämän vuoden tavoitteita.

 1. Muumi kit /DONE
 2. Something to doll house/DONE (cushion, part of Red Patio from Holbein Embroideries)
 3. Something from silkyarns/DONE (Flowers for my friend, Kreinik)
 4. Namesign for my coming baby/DONE (Birthsign Air from Maria van Scharrenburg)
 5. Make wedding present to friend./DONE
 6. Blackwork desing./DONE.
 7. One scissor fob, Fall from Violarium./DONE
 8. One Teresa Wentzler's kit./STARTED
 9. One needlecase, Celtic knot./STARTED
 10. Competition X in my blog, make something by myself./STARTED
 11. One Janlynn's Wildlife series animal/STARTED
 12. Medieval bookmark./STARTED
 13. Scharrenburg's birthfairy. (firstborn wants her own)
 14. Mill Hill kit from Srpy 2008:sta
 15. Christmas decoration from Just Cross Stitch 2008
 16. First biscornu