Olen pyöritellyt jo vuoden päivät mielessäni hieman erilaista vaihtoa, nimittäin viimeistelyvaihtoa. Marraskuussa uskaltauduin asiasta mainitsemaan Tampereen messuilla ja tuli tunne, ettei idea ehkä(?) ole aivan pöhkö. Minä kun olen aina nauttinut tuosta pistelystä, mutta olen aivan onneton viimeistelyn aloittamisessa ja lopettamisessa.

Säännöt ovat siis sellaiset, että sinä kirjot itsellesi mieleisen työn ja lähetät sen parillesi raakileena, joka viimeistelee sen tahtomallaan tavalla. Paluupostissa voi siis tulla neulatyynystä pullonsuojaan tai kahvankiillottimeen ;) Eli joku toinen siis viimeistelee sinulle pistelyn, minkä olet itse tehnyt!

Pistelty alue voisi olla maksimissaan noin. 10-15 senttiä kanttiinsa, kohtuullisuutta ja maalaisjärkeä käyttäen.

Ilmoittautumisaikaa on helmikuun loppuun ja jaan parit seuraavana päivänä. Pistely pitää lähettää niin, että se on parilla viimeistään 1.4. Viimeistelty työ lähetetään parille huhtikuun loppuun mennessä. Pitkä viimeistelyaika sen takia, jos joku haluaa tilata jotain spessua...

Jätä kommentti tähän postaukseen osallistuaksesi, niin että saan siinä myös sähköpostiosoitteesi. Lähetän sinulle sitten parisi tiedot.

ILOISTA PISTELYÄ!

*****************************************************************************************************************

I have been thinking little bit different exchange so here it comes. It it's called Finishing challenge and I think that this might not be so stupid idea (?)

Here are rules: You stitch what ever you want and sent unfinished piece to your coupple who finishesh stitching to you wharever she/he wants to do! You can recieve anything from needlecushion to potholder! So you recieve your own stitching finished as suprise!

Stitching could be aprox 10-15 cm maximum per side, common sense is allowed ;)

Sing up in this month, I will share coupples first of March. You have to send your stitching so that it reaches your exchange mate first of May. Finished stitching piece has to be sent back in end of May (30.4).

Leave a comment on this post to participate and leave me your email address to contact you.

HAPPY STITCHING!