Osallistuin pari kertaa tämän vuoden puitteissa ilmaismallivaihtoon ulkomaalaisella listalla ja olen pyöritellyt asiaa nyt pidempään mielessä ja sitä ääneenkin pohtinut ja tässä se nyt tulee:

Tämän vaihdon teemana on ystävyys, helmikuisen ystävänpäivän hengessä.

Järjestän ilmaismallivaihdon! Ideana on siis etsiä NETISTÄ ilmaismalli, jonka lähettää parilleen kaikkine tykötarpeineen, siis ohje, kangas, langat ja neula. Lisäksi lähetetään parille jotain, minkä voi käyttää halutessaan työn viimeistelyyn, siis esimerkiksi nauhaa tai taustakangasta sekä tietenkin Ystävänpäiväkortin. HUOM: Mitään ei siis tässä tarvitse pistellä, vaan tarkoitus on ilahduttaa paria jollain mukavalla ystävänpäivä henkisellä Ready-Steady-Stitch henkisellä postilla :)

Ilmoittautumisia otan vastaan 29.12 asti, jonka jälkeen arvon parit ja lähetän tiedot vuodenvaihteeseen mennessä. Vaihto postitetaan 3.2.2011 mennessä, jotta se on perillä hyvissä ajoin ennen ystävänpäivää!

Odotan innolla ilmoittautumisianne!

EDIT:

Laitatteko osallistujat minulle sähköpostilla osoitetietonne, sekä jos teillä on jotain, minkä haluatte parinne tietävän, kuten esim. suosikki/inhokkivärinne tai jos toivoisitta kankaan olevan/olevan olematta jotain tiettyä väriä/materiaa/tiheyttä :)

Mukana tällä hetkellä

  1. Pike
  2. Mintsi
  3. Jossu
  4. Jaana
  5. Outi
  6. Minä