Tänään tipahti postiluukusta odotettu "yllätys". Tilasin itselleni Aasia-friikkina Sunsetin kolme geishaa pakkauksen, jälleen kerran ebaysta, periaatteella kun halvalla löysin. Tausta on printattu kankaalle, mutta luokittelen vielä tämän oikeaksi ristikseksi, sillä kaikki kuitenkin kirjotaan. Yrittäkää vaan viedä minua navetan taakse, mutta mielestäni pakkaukset, joihin on kaikki painettu valmiiksi ja tehdään vain pari pistoa, ovat huijausta. Jos tahdon nätin julisteen, ostan suoraan sellaisen. (Ok, ovat nättejä, ja parin kohdalla kaivelee todella, ettei niitä saa kunnollisina pakkauksina.)

1674648.jpg

Today I got one cross stitch kit that I have really waited. It is Sunset's Three Geishas and backround is printed on aida, but you cross stitch all. You may want to shoot me, because I think that those embellishment kits are big scam. Ok, they look nice, but if I want a poster, I buy it...

Mutta yllätys oli, että ihana myyjä pisti minulle yllätyksen mukaan... Kirjoittelin hänen kanssaan ja tuli mainittua, että olen TW:n fani. Myyjä pistikin minulle Needle Guardianin ohjeen mukaan! On varmaan simppelein ohje mitä olen häneltä nähnyt ja pirun kaunis. Tämä täytyy tehdä ja pian! Suhteellinen käsite, taas tuli ilmoitus yksistä häistä. Tänä vuonna tehdään kyllä reilusti ennätys ystävien ja sukulaisten visitoitavista juhlista! Ja kuvat jatkuvat yhtä surkeina niin kauan kuin saan hankkittua itselleni teknistä lahjakkuutta.

1674654.jpg

The Big Surprise wast that seller gave me my favorite designers chart, Wentzler's Needle Guardian! It is very beautifull, I didn't have it allready, and it jumped on the top to my To Do- list. Thanks again! Ps. Pictures are still lousy and will be so long that I manage find brains with technical intelligence.