Mikä kauhea huolestus... Kello on jo puoli päivä, postia ei näy! Onko käynyt niin, että Pate on mennyt viritelmieni ohi? Onko joku kurja naapuri laukaussut nerokkaan ansani? Mutta ei, hei, luukku kolahtaa!

Vain mainoksia! Ketulat sentään. Luovutaan toivosta.

Varttia yli yksi kuuluu yllättäen luukusta ruhjottavan kirjeen ääni. Sen on pakko olla SE. Tiedättehän, no tietenkin SE?

On se niin ihanaa olla oikeassa. Paketti ei niin sievästi melkein revitään auki. Joku kurja piilottanut taas tarvittaessa taloussakset.

Minulle syyssetin teki Marjut eli Marelo ja tälläistä sain

Kaksi kaunista syksyistä liinaa, joissa mahtavasti huomioitu suosikkivärini vihreä! Lisäksi sain kofeiinitonta rooiboisteetä neljää laatua sekä suklaata. Marelo laittoikin viestissään ettei tiennyt kallistunko kahvin vai teen suuntaan.

Ehdottomasti teen suuntaan. Kahvia en juo ollenkaan, minulle iskee udinräjähdystä suurempi vatsakipu...Ja kofiiniton sopi kuin nyrkki silmään, sillä tuo pieni ei pidä siitä että mamma juo kofeiinia. Erinomainen arvaus siis! Pandan suklaa on jo jääkaapissa kovenemassa, niin pääsee sitten iltapäivän puistoilun jälkeen mässäämään!