Jossain vaiheessa naisen täytyy huomata, että loma on edennyt jo puoleen väliin... Onneksi on ollut ja tulee olemaan koko kesä aikaa nauttia tyttären seurasta. Mieskin jää parin viikon kuluttua lomailemaan kanssamme, niin sitten voi jotain suurempaa kehitellä.

Harrastukset ovat olleet enemmän tai vähemmän jäähyllä, kun elämä pääsi taas yllättämään. Mutta blogit on aina kivempia kuvien kanssa, joten tässä vähän menneisyyden kaikuja.

Kyseinen kirjanmerkki on pistelty tollaiselle muoviaidalle, harvinaisen kettumainen pistellä puolipistoja... Onko kenestäkään ollut ikävää pistellä puoli- tai neljäsosapistoja aidalle? Pistäkää potenssiin sata, niin saatte kuvan mitä yritän kertoa. Tässä pakkauksessa oli materiaalit kahteen kirjanmerkkiin, toinen olisi sellainen Tiikeri aiheinen, mutta syystä tai toisesta, en sitä ole tehnyt, eikä ole lähiaikoina aikeissakaan. Kokeillaan sitten kun dementiani on pahentunut ja pyyhkinyt traumat mielestä.

1738144.jpg

Oli miten oli, kivan näköinen toi kuitenkin on, ei liian lörppö, mutta seuraava saisi olla hieman pienempi, niin menisi pokkareidenkin kanssa.

Tarkkasilmäiset ehkä bongasivatkin mitä olen tällä hetkellä lukemassa, Orson Scott Cardin Alvinin viidettä kirjaa, mies on nero, kirjoittaa todella mukaansa tempaavasti ja koska seuraavaa osaa ei ole suomennettu, tämä lady päätynee taas tankkaamaan englanniksi piakkoin. Harmi vain, ettei viimeistä osaa ole vielä kirjoitettukaan.