Tänäänhän se oli paljon odotettu päivä. Meitä oli yhteensä kuusi naiseläjää pistelemässä meidän kerhotalossa ja oli ihanaa nähdä muiden tuotoksia. Pieni esitys hardanger kirjonnasta jäi erityisesti mieleen, sitä kun en ole aiemmin kokeillut. En kyllä nytkään kokeillut, en yksinkertaisesti uskaltanut, sillä tiedän jääväni koikkuun... Tilannetta ei yhtään helpottanut mukana olleet ihanuudet ;)

Harmi vaan, että eilen saavuttiin kotikulmille niin myöhään yöllä, ettei minulle jäänyt liiemmilti aikaa valmistautua ;/ Mutta ehkä ensi kerralla, yritän järjestää seuraavaa tapaamista syyskuussa (ensi kuu tuntui olevan useammalla buukattu, samoin minulla).

Ihmisillä oli mukana ihania pisteltyjä kuoria, WIPpejä ja olipa eräillä meistä paikalla myös koko maallinen ristipisto omaisuus... Omia pakkauksia en jaksanut ruveta kantamaan, olin ottanut mukaan kirjoja sun muita.

Kävin jatkamaan TW:n lohikäärmettä, ei enä paljoa uuvu niin olisi yläpuolisko tehty... Toivottavasti naiset eivät liian pahoin traumatisoituneet puheliripulistani, vaan uskaltauvat tulemaan meille uudelleenkin!

Jk. Tarjouduin tutkailemaan paria juttua ebaystä. Fiksu ihminen, ei siis minä, olisi kirjoittanut juttujen nimet ylös. Jos asianomaiset haluaisivat laittaa ko. nimet niin olisin hurjan iloinen...