Niinhän se on, että kun antaa asioiden kasaantua, huomaa jossain vaiheessa, että on kiirus. Kuten tällä viikolla. Huomenna on Pirpanan nimiäiset ja on pitänyt siivota ja ostaa pukua. Tilata kakkkua jne.

Ensimmäistä kertaa tilasin voileipäkakun ja täytekakut leipomosta, aina aiemmin olen ne itse tehnyt. Jokainen minut nähnyt osaa päätellä, että pidän leipomisesta. Mutta kun nyt tätä sairastelua on ollut ihan ylitsepursuaivaisesti, en jaksanut ruveta tällä kertaa puuhaamaan. Kunhan sai kotia edes vähän siivottua, niin hyvä.

Nimitaulu jäi vielä kehystämättä, kun en mieleisiä kauppareissulta löytänyt, enkä halua tehdä hommaa puolivillaisesti. No, taulu on kaunis vaikkei se seinällä vielä riipukaan. Tämänkin soin itselleni anteeksi.

Huomenna kuitenkin juhlitaan, armas äitee tuli tänä iltana vierailulle ja viipyy sunnuntaihin. Tämä on meille harvinaista herkkua, sillä hän pystyy olosuhteiden johdosta vierailemaan meillä vain kerran pari vuodessa. Eihän se esikoinen millään meinannut malttaa käydä nukkumaan, kun sai "Mummi-kullan" omaan huoneeseensa nukkumaan...

Lisäksi Norjan sukuhaara saapuu meille maanantaina ja yöpyy meillä, jonka jälkeen heidän matkansa jatkuu muiden sukulaisten luokse. Seuraavat päivät meillä riittääkin hulinaa, joten täytyy pitää peukkuja, että jaksan.

Sain muuten korvattua nimitaulussa olleen onnettoman kultalangan huomattavasti paremmalla, joka löytyi varastojeni syövereistä. Olisi niin mukavaa kiduttaa teitä taas onnettomilla kuvilla, mutta eipä anna lisäillä kuvia ei. Onkohan kone niin älykäs, että sensuroi jo kuvapläjäykset etukäteen verkkokalvojen yleisen hyvän nimissä?

1740876.jpg

Koska kuvattomat viestit herpaannuttavat ainakin minut, laitan kuvan tästä kaverista, jonka esittelin joskus aikaa ennen sähköuunia blogissani. Peräänkuulutin tätä ohjetta ja ihana ystäväni löysi sen minulle joskus pieni ikuisuus sitten. Hirveästi himottaisi lisätä tämä ensi vuoden tekolistalle. Kummasti vaan pohdituttaa, että miten tuon käytännössä toteuttaisi, kun aikaan sain tyttäriä kaksin kappalein... Olisiko jollakulla suurta tai edes ihan pienen pientä visiota toteutuksesta?

Ps. Minäkin sitten pitkällisten pohdintojen jälkeen osallistun Lennun syysvaihtoon. Minulla olisi jo pari kaunista malliakin valmiina, jos vain tulevan parin maku natsaisi johonkin niistä...

Minäkö innokas?